Male dører hvite

Noen synes kanskje det er vanskelig å få en perfekt finish, spesielt på dører og lister. Men med riktige produkter, godt verktøy og riktig fremgangsmåte er det lett å få til et pent resultat, her er noen tips til hvordan male dør. Vegg: LADY Pure Color . Male dører kan du gjøre selv, om du kan leve med den lille strukturen som en finhåret malerull gir.

Otto viser deg hvordan.

Slik oppnår du et godt resultat! Tips og råd om hvordan du maler en innvendig dør. I forrige uke startet jeg på et spennende male prosjekt, og et par kvelder med mye jobbing var alt som skulle til. Etter oppussingen i sommer ble det veldig synlig at dørene var gamle og ikke så hvite lenger. Dere kan selv sikkert forestille dere det, for når du har en hvit vegg og begynner å male den hvit , . Det kan høres ut som et pirkete arbei men slitne lister og oppskrapede dører kan enkelt friskes opp med litt maling.

Skal du male dør så følger du samme prosess som for listverk.

Bruk gjerne en liten rulle beregnet på. Hvit er ikke bare hvit når det kommer til farger. Maling av nye fabrikkmalte dører. Jeg har fått høre at jeg må pusse og grunne de før maling. Spørsmålet mitt er hvor mye pussing må til?

Jeg føler på meg at jeg pusser for mye. Holder det med noen drag med 120 . Det er viktig å tenke på hvilke andre farger hvittonen skal fungere inntil, og hvilke farger du har på detaljer som lister, vinduer, dører og tak, sier Nina Klæbo. Det er ingen regel som sier at listene må være hvite.

Sett ditt personlige preg på rommet ved å male listene i en annen farge! Med riktig utstyr og fremgangsmåte er det ikke vanskelig å male dem. Med skrå bust kommer du lettere til inn mot hjørner, og det er faktisk lettere å male rett når busten er skrå. Hvite lister kan være helt riktig mange steder, men ofte er det vel så fint å la listverket matche veggen.

Orker ikke malingen, så i morgen skal jeg bestille meg hvite dører. Må male karmene og listene selv da, men jeg bruker sperregrunn og slipper da å kvistlakke. De gamle dørene skal jeg prøve å selge.

Det rare er stående malt panel på veggene og hvite lister rundt dørene. Om dere har tenkt å ha rommet slik det er på bilde, tipper jeg hvite dører blir fint, eller samme som veggen? Har du falt for fristelsen å kjøpe en gammel dør , eller overtatt et hus med gamle, slitte innedører. Kanskje stemmer ikke fargevalget helt. Ikke til å leve me faktisk!

Hva skal man male me nå som det ikke er skikkelige oljemalinger å få lenger? Sliten dør og rom som ikke matcher? Har noen eggehvite dører som jeg skal male i hvit chi.

Må de pusses ned uansett, eller kan jeg bruke noe primer eller grunning, hvis jeg skal ha de hvite ? Heftgrunn er veldig bra. Vanlig furu dører med speil som i sin tid ble lutet og lakket. Er nå gulnet og mer slitt.

De andre dørene er helt glatte uten speil og er . I gangen er der gamle dører i lys tre, sånne laminatdører fra 70-tallet. Jeg skal male entreen min hjemme i en lys farge. De er ikke særlig pene. Helst ville jeg gjerne byttet ut alle sammen med nye hvite dører og karmer, men det er jo litt dyrt.

Har derfor lurt på å male dem hvite , og sette på nye håndtak. Fra før av består den av trepanel. Som jeg syns blir litt mørkt. Har tenkt å male vegger i en eller annen hvitfarge.

Spm er hvordan jeg skal male dørene.